Geef een relatiegeschenk uit Salland

Regelmatig verzorgt Hammerhof mooie relatiegeschenken en personeelsbedankjes voor bedrijven en organisaties.

Bij het geven van een relatiegeschenk aan een klant of aan je personeel, wil je graag dat het een mooi en uniek kado is. Een relatiegeschenk wat niet hetzelfde is als andere geschenken of wat je standaard in de winkel vindt.

Daarnaast wil je dat het geheel er kwalitatief goed uitziet. Hammerhof maakt elk pakket met de hand en besteedt hier veel zorg aan.

Het resultaat is een prachtig kadopakket met heerlijke Sallandse producten. Een kado waar de ontvanger heerlijk van kan genieten!

Bekijk hieronder de mogelijkheden voor een Hammerhof kadopakket.

flesje likeur met een glaasje en walnoten

Je kunt kiezen uit een standaard Hammerhof kadopakket of een geschenkpakket op maat.

Standaard Hammerhof Kadopakket

Hammerhof heeft een aantal standaard kadopakketten waar je uit kan kiezen:

  • Verpakte Mede wijn
  • Luxe verpakking Mede wijn met honing

Meer informatie over deze kadopakketten vind je hier.

Geschenkpakket op maat

Ben je geinteresseerd in een mooi Hammerhof kadopakket om als relatiegeschenk of bedankje aan je klant of personeel te geven?

Speciaal voor grotere afnames (minimaal 50 stuks) verzorgen wij geschenkpakketten op maat. Dat betekent dat je het pakket zelf kan samenstellen met 1 of meerdere Hammerhof producten. Daarnaast kan je ook een (eigen) product toevoegen aan het kadopakket, als je dat wenst.

Hammerhof producten waar je uit kan kiezen, zijn:

Hammerhof Honing

De pure honing van Hammerhof is niet te vergelijken met honing uit de supermarkt. Doordat we onze eigen Carnica bijen hebben, halen we rauwe honing rechtstreeks uit de bijenraat. Natuurlijker en gezonder kun je het niet krijgen! Lees hier meer over onze Hammerhof Honing.

Hammerhof Mede

Mede is een bijzondere wijn gemaakt van honing. Het is niet overal te verkrijgen en dat maakt deze wijn uniek. Op Hammerhof maken wij zowel droge als zoete mede, op een ambachtelijke wijze vervaardigd van onze eigen honing. Lees hier meer over de Mede van Hammerhof.

Diverse extra’s

Om het kadopakket feestelijk te maken, hebben we diverse extra’s die we eraan toe kunnen voegen zoals: likeurglaasje(s), walnoten, Hammerhof ansichtkaarten en een dienblad.

fles mede wijn met een pot honing en proefglaasjes
fles mede wijn met pot honing en twee glaasjes